header

Yoga

Jeg er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studie, og underviser med udgangspunkt i klassisk Hatha Yoga  og Vinyasa Yoga, men henter også inspiration fra andre yogaretninger.

Jeg underviser faste hold i forløb over 8 gange.  Tilmelding her 

Yoga er mindfulness.  Yoga er meditation gennem fysisk bevægelse og åndedræt. Yoga kan hjælpe os til at komme fra hovedet og ned i kroppen og skabe både ro i sindet og fysisk velvære.

Når vi praktiserer yoga, er det svært ikke at være fuldt tilstede, og vi mærker det der er lige her og møder det med selvkærlighed og nænsomhed. Når vi er fuldt til stede i at følge instruktørens anvisninger, er der ikke megen plads til planlægning af morgendagen eller grublerier over fortiden, og vi får en mulighed for at skabe en ny ro i sindet. Yoga har ikke bare potentiale til at styrke din krop og gøre den mere smidig,  men blid yoga kan desuden berolige nervesystemet og reducere stress.

Vi vil arbejde både med varmende kraftfulde serier og mere beroligende restorative stillinger samt åndedrætsteknikker. Min undervisning tager altid udgangspunkt i deltagerne, så den øvede får udfordringer og begynderen sagtens kan være med. Yoga er for alle. 

Mit yogalokale er fuldt udstyret med måtter, tæpper og props så du skal ikke medbringe andet end dig selv, et åbent sind og tøj du kan bevæge dig i.

Adressen er Bykrogen 3 Vistoft 8420 Knebel.