OM

OM MIG

Jeg har beskæftiget mig med personlig udvikling og spiritualitet i mange år, og er motiveret af den dybe meningsfylde det giver, at få lov til at være katalysator for livsforandrende udviklingsprocesser i andre mennesker.  

Jeg er uddannet Cand. Arch. fra Arkitektskolen i Aarhus 1994, Life og Bussinesscoach fra Manning Inspire 2006, Stresscoach v. Think Yellow 2008 og Mindfulnessinstruktør v. Louise Vælds 2009 samt har en yogalæreruddannelse fra 2014 fra Hamsa Yoga studio. Jeg sørger desuden for løbende egenudvikling via retreats eller kurser og har senest taget en 50 timers efteruddannels i blid hatha og restorativ yoga ved Hamsa Yogastudie.

Jeg har siden 2006 arbejdet med mennesker, der har fået arbejdslivet sat på en ufrivillig pause, på grund af stress, angst, depression, en cocktail af det hele eller det der værre. Det har været et dybt meningsfyldt job, men desværre i branche, hvor administration, registrering og dokumentation langsomt kom til at fylde mere og mere, og hvor der blev mindre og mindre tid til at tale med de mennesker der havde brug for at blive talt med. I 2013 måtte jeg derfor selv ned og bide i græsset med en stresssygemelding.  Jeg havde haft så travlt med at tage vare på andre, at jeg glemte at tage vare på mig selv. Jeg glemte ganske simpelt at tage min egen medicin. 2014 skiftede jeg branche og arbejdede et par år som karriererådgiver i en A-kasse. Også også her, havde jeg dagligt samtaler med mennesker, for hvem stress enten var årsagen til ledighed, eller hvor ledighed ender med, at blive årsagen til stress.

Stress har altså været det gennemgående tema i hele min karriere, og jeg har både set og mærket, hvor alvorlige konsekvenser det har, hvis stress ikke bare er forbigående, men får lov at udvikle sig til sygdom. Det blev derfor mere og mere tydeligt for mig, hvor vigtigt det er, at være i dyb kontakt med egen krop og sind og at kunne reagere når advarselslamperne blinker, og det blev mig mere og mere magtpåliggende at forebygge stressnedbrud, i stedet for først at tage fat, når det hele er ramlet.   Mindfulness, meditation og yoga blev svaret i mit eget liv, og gennem undervisning af rigtig mange mennesker, har jeg set hvor livsforandrende det kan være, når man bliver i stand til at være i livet med opmærksomt selvkærligt nærvær.

I dag er jeg selvstændig stresskonsulent og yogalærer, og har derigennem fået mulighed for at samle al min faglige og personlige erfaring sammen til en værktøjskasse, hvor jeg kan tilbyde det der virker og det der er relevant for den enkelte.  I dag er det min mission, at hjælpe mennesker til et stressfrit liv med nærvær gennem meditation, yoga, åndedrætsøvelser, kreativitet og coaching.

I 2018 valgte jeg, at vinke farvel til det hurtige liv i byen til fordel for et helt nyt og roligere liv i nær kontakt med naturen. Jeg bor nu på dråben under Jyllands næse, lige op af de fantastiske Mols Bjerge og det er en gave at kunne tilbyde yoga m.m. i så smukke omgivelser.